Professioneel

Heden

– Directeur Signpost

Arne is nu directeur & vennoot van de firma Signpost (www.signpost.be). Signpost was lang een klant van MOREbvba.

Signpost is al meer dan 13 jaar dé partner voor alle onderwijsinstellingen en is op die tijd uitgegroeid tot het grootste Belgische ICT-bedrijf (15 medewerkers) dat zich enkel op het onderwijs focust.

We begeleiden, adviseren en bedienen alle mogelijke soft- en hardware. Door onze sterke positie is het mogelijk voor Signpost om met verschillende fabrikanten zeer scherpe prijsafspraken te maken. Fabrikanten van software en hardware zien Signpost dan ook als hun vertrouwde partner in het onderwijs om hun producten beschikbaar te stellen. Daarnaast staan onze helpdesk en onze vele techniekers steeds ter beschikking voor professioneel advies en interventies.

Signpost als Third Trusted Partner. Strong in Partnerships.

Onze webshop www.academicshop.be is daarnaast dé nummer 1 voor technologie-aankopen voor individuele scholen, studenten, medewerkers en leerkrachten.


Verleden

– zaakvoerder MORE bvba
MORE bvba is een consultancy bedrijf gespecialiseerd in het doorlichten, omvormen en opvolgen van kleine tot middelgrote bedrijven en organisaties. Het merendeel van onze klanten heeft een duidelijke link met technologie. Doel: business development, efficiënte organisatie, hands-on marketing en ‘doing MORE with LESS’. Enkele klanten: Antea Group, Behind The Buttons, Signpost, WOT vzw,….

– marketing manager Centric Belgium
taken: verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie van Centric Belgium (700 medewerkers, 60 miljoen € omzet), planning opmaken, budget beheren, strategie opstellen, coördineren aanpak nieuwe media, eindverantwoordelijke events, interne communicatie verzorgen.

– adviseur minister van Pensioenen
Na de pensioenhervorming moeten er nieuwe communicatielijnen worden opgezet, waardoor de burger snel en adequaat een antwoord krijgt op zijn vragen. Het opzetten van 1 geïntegreerde pensioenlijn is mijn eerste taak. Daarnaast neem ik aantal politieke communicatietaken op mij.

– woordvoerder minister van Economie Vincent Van Quickenborne
taken:
Dagelijks beleid: klankbord voor de minister, lid van de strategische staf (4 personen), verantwoordelijke communicatiecel, alle communicatie met pers (persberichten, persconferenties, telefonisch,…), coördinatie online-communicatie, coördinatie van speeches en tussenkomsten, vertegenwoordigen van de minister, ….
Projectverantwoordelijke: opzetten, coördineren en eindverantwoordelijke projecten (reclamecampagnes, overheidscommunicatie, campagneleider verkiezingen (15 medewerkers, 80.000 € budget), marketingplanning opmaken en opvolgen, contacten stakeholders onderhouden, relaties met administraties en middenveld verzorgen,….

– assistent van Dirk Sterckx, Europees Parlement
taken: voorbereiden van nota’s en stemdocumenten, interactie met lobbyisten, dienstbetoon, vergaderingen voorbereiden,…

– penningmeester VZW Bolwerk²
(budget: 30.000 €/jaar)