Mijn TEAM

Op 21 september werd ik verkozen tot nieuwe voorzitter van Open Vld Kortrijk. Ik wil onze afdeling bedanken voor het vertrouwen.

Tijdens de aanloop naar de verkiezing, had ik beloofd om twee ervaren niet-mandatarissen aan te stellen als ondervoorzitters. Op de eerste bestuursvergadering droeg ik dan ook twee kandidaten voor: Gregory Olszewski en Moniek Gheysen. Het Open Vld-bestuur stemde unaniem in met deze keuze.

GregGregory Olszewski (36) werkt in het dagelijkse leven als beursorganisator bij Artexis. Van 2007 tot 2010 was hij zelf voorzitter van Open Vld Kortrijk. Hij aarzelde dan ook geen moment toen Arne hem vroeg of hij zich opnieuw wou engageren: ‘Ik geloof in een jonge aanpak. Arne is ongeveer even oud als ik was toen ik aantrad als voorzitter. Hij kan voor een frisse wind zorgen en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.’

Moniek GheysensMoniek Gheysens staat tot ver buiten Heule bekend als een gepassioneerde en creatieve modeontwerpster. De voorbije drie legislaturen verdedigde ze gedreven de liberale waarden als gemeenteraadslid voor de liberale partij in Kortrijk. Die gedrevenheid voor de liberale zaak heeft ze duidelijk nog steeds: ‘Nu ik geen gemeenteraadslid meer ben, wil ik me toch blijven inzetten voor de partij. In het bijzonder voor jonge, gedreven mensen die nog idealist zijn. Dat zie ik ook in Arne.

Gregory en Moniek vormen het ideale ondervoorzittersduo. Ze hebben heel wat troeven die de bestuursleden hebben overtuigd. Gregory met zijn ervaring als voorzitter en zijn organisatorisch talent waar ik op zal kunnen rekenen. Moniek zal voor de creatieve inbreng zorgen. Bovendien heeft ze dat aanstekelijke joie de vivre, wat haar enorm geliefd maakt bij iedereen binnen de partij.

Samen vormen we een sterk team.