Mijn visie op Kortrijk

arneEen stad die bruist
De woensdag voor de Sinksenfeesten verbood het schepencollege om nog muziek te spelen na middernacht. Onder druk van de actie die ik opzette samen met een groep cafébazen werd dit versoepeld. Maar die dag heb ik besloten om me kandidaat te stellen. Kortrijk is een leuke stad, maar ze mag best wat meer bruisen. We moeten weg van de tearoom-mentaliteit.

Een stad die luistert
Ik wil dat er meer geluisterd wordt naar de gewone Kortrijkzaan. Er wordt teveel van bovenaf beslist. Meer inspraak is absoluut nodig.

Een stad die meedenkt
Als jonge, startende ondernemer heb ik zelf heel wat hinderpalen ervaren. De stad moet beter meedenken met jonge, ondernemende mensen die iets van hun leven – én van Kortrijk – willen maken.

Lees mijn visie op Kortrijk hier.